Inredningsfixarna

Inredningshjälp Örebro

Vi ger dig

Kompletta lösningar

Inredningsfixarna i Örebro är ett bekvämt alternativ för kunden. När du anlitar oss för inredningshjälp så kan vi ta hand om hela processen. Vi har ett omfattande nätverk av inredningsstylister som genom kvalitativt arbete kan förgylla tillvaron i just ditt hem.

Personlig Service

När du anlitar oss för inredningshjälp får du alltid en egen projektledare som förser dig med information löpande och säkerställer att allt flyter på. Vi ser till att hela arbetet utförs med kvalitet och att resultatet går hand i hand med dina visioner.

Hög kvalitet

Allt vi genomför gör vi med kvalitet, här finns en tanke bakom varje del av processen. För oss på Inredningsfixarna är det väldigt viktigt att vi kombinerar kundens önskemål med ett utmärkt resultat, detta oavsett vilken tjänst du beställer. Inredningsfixarna är det självklara valet när det kommer till inredningshjälp i Örebro.

DETTA KAN VI HJÄLPA DIG MED

Detta kan vi hjälpa dig med

Inredningshjälp Örebro

Design och inredning ligger oss väldigt varmt om hjärtat, det är med stor glädje vi gör det fint hemma hos våra kunder genom inredningshjälp. Vi har ett sammansvetsat team bestående av inredare och hantverkare med mångårig erfarenhet inom många branscher. Med vårt arbete arbetar vi i Örebro och dess omnejd.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Kontoret

Örnsrogatan 7, 702 32 Örebro

Ring oss

070 – 483 22 92

Boka ett möte med oss!

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och boka in ett första möte.

Kontaktformulär
Jag är intresserad av: